Ons verhaal

Liefde op het eerste gezicht

Soms overkomt het je, dat je op slag verliefd wordt op een label. Dat overkwam mij toen ik vorig jaar voor het eerst de stad Stockholm bezocht met mijn man. Al wanend door de straten van Stockholm vergaapte ik mij aan al het design. Maar één winkel sprong er echt uit, en dat was Edblad. Dit was love at first sight, tenminste van mijn kant in ieder geval. “Heel even wachten, zei ik nog tegen mijn man, “ik ben zo terug”. De mooi gestylde etalage trok mijn aandacht en eenmaal binnen, kon ik niet meer weg. Het eerste waar ik naar toeliep waren de displays met de sieraden. Behalve het design, spraken de kwaliteit en de prijs mij erg aan. Naast de sieraden stond de winkel ook vol met de home collectie van Edblad en hun eigen kledinglijn. Ik werd nog enthousiaster en moest alles even aanraken en van dichtbij bekijken. En toen wist ik het zeker, Edblad was echt een mooi en luxueus label dat voor kwaliteit gaat en voor duurzaamheid staat. Ik kon niet anders denken dan ‘Waarom hebben we dit niet in Nederland?! Daar waren de eerste kriebels voor Living Labels.
Ik heb uiteraard wat items van Edblad gekocht en liep met een big smile na een uur de winkel uit.
Gelukkig wist manlief zich te vermaken in de zon met een krantje, dus die heb ik niet horen klagen. De gedachten dat Edblad ook verkrijgbaar zou moeten zijn in Nederland lieten mij niet los. Bij thuiskomst heb ik mij nog meer verdiept in het label en het bedrijf en het werd alleen maar mooier. Hier moest ik dus ook wat mee doen. Ik heb Edblad benaderd en gevraagd of ik hun exclusieve distributeur mag zijn in de Benelux. Uiteraard gingen wat persoonlijke gesprekken met elkaar hieraan vooraf. Maar de liefde was wederzijds en Living labels is een feit.
En waarom Living Labels? Ik sta voor duurzame lifestyle brands die meer zijn dan een label en je in elk opzicht een goed gevoel geven.

 

Live the good life & enjoy!

Xx Nancy

Follow Living Labels
Contact Me

Get in touch and say hello

Wil je wellicht nog wat meer informatie over mij? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, vinden we leuk!