Onze FAQ’s

Waar kan ik Edblad kopen?

Op dit moment worden de items van Edblad alleen nog verkocht via resellers in de Benelux. Ga voor een winkel bij jou in de buurt naar onze shoplocator.

Hoe kan ik het beste voor mijn Edblad sieraden zorgen?

De meeste sieraden van Edblad zijn gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal. Roestvrijstaal is een duurzaam materiaal dat voor een langere periode in goede staat blijft. Roestvrijstaal zal nooit zwart worden en maakt het polijsten van de sieraden overbodig. Toch zijn de sieraden niet onverwoestbaar, maar met de juiste zorg houd je je sieraden het langste mooi. Hierbij wat tips:

 

– Vermijd de blootstelling van je sieraden aan water, parfum, bodylotion, zweet en chemicaliën. Hierdoor kan de (rosé)gouden laag aan de oppervlakte slijten en kan het stenen bolwerk vernietigd worden. Daarnaast kunnen de sieraden hun glans verliezen.

 

– Voor het schoonmaken van je sieraden kun je een beetje afwasmiddel gemengd met water gebruiken. Wees wel voorzichtig met de steentjes en was de sieraden niet te vaak. De lijm van de steentjes kan hierdoor loslaten.

 

– Doe je sieraden af voor het slapen gaan.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Wij vinden het natuurlijk erg jammer dat je onze laatste nieuwtjes niet meer per mail wilt ontvangen. Mocht je je in de toekomst bedenken, ben je uiteraard weer van harte welkom. Maar voor nu kun je je hier afmelden.

Wat doet Living Labels met mijn persoonlijke gegevens?

Lees hier welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat je kunt doen als je nog vragen hebt.

Overige vragen

Heb je vragen en worden deze niet beantwoord op deze pagina? Don’t worry! Bel +31 (6) 19 96 99 74 of stuur ons een e-mail naar info@living-labels.com en we staan je graag te woord.