Van Utrechtse Domtorentjes tot Gentse Neusjes

Van Utrechtse Domtorentjes tot Gentse Neusjes

Vol enthousiasme reed ik vandaag van Utrecht naar Gent om voor het eerst de showroom van Dear-Fashion Hunter, onze Agent voor Edblad, te bezoeken. De weg erheen ging niet zonder slag of stoot, want mijn navigatie heeft mij via Antwerpen (en geloof me, Antwerpen wil je op dit moment echt vermijden met alle omleidingen) naar Gent geleid. Gelukkig had ik een vooruitziende blik en was ik tijdig vertrokken.

En toen kwam de verlossende zin ‘Uw bestemming is bereikt’! Daar was ik dan. Buiten werd ik opgewacht door Debbie van der Steen, founder van Dear-Fashion Hunter.

Ik was verrast door de geweldige entree van het historische pand waar de showroom is gevestigd. En de showroom…. kan niet anders zeggen dan dat ik mijn ogen heb uitgekeken. De items van Edblad passen hier helemaal en komen goed tot z’n recht. Onder het genot van een kopje koffie en wel twee ‘Gentse’ neusjes (en die zijn lekker!) hebben we een heel leuk gesprek gehad en beiden veel zin in onze samenwerking. We’ll go for it! Mocht je een winkel hebben in België en interesse in de items van Edblad, dan is een bezoek aan de showroom van Dear-fashion Hunter zeker de moeite waard!

We’ll go for it!
No Comments
Leave a Comment: